Nick & Simon met Monique Smit

januari 26, 2014 om 9:51 pm | Geplaatst in Muziek | 3 reacties
Tags: , ,

Alle Duckies nog an toe ! Ik ben nog lang niet klaar met het inventariseren van jaargang 2013 voor Duckipedia.nl en valt deze week de Donald Duck op de mat met de nieuwe rode draad van het jaar : Bekende Sterren. 
Een kolfje naar mijn hand -ongetwijfeld- en men pakt ook erg uit in deze special met zowat iedereen die ooit een hit heeft gehad uit Volendam er in af te beelden, met op de voorkant de immer goedlachse Nick en Simon met Monique Smit. 
Ik denk dat ik een dagelijkse taak erbij krijg wil ik dit goed gaan doen, en wellicht sla ik er dan nog wel eens eentje perongeluk over.
Niettemin : Ik ben enthousiast over wat komen gaat.
Hierbij de Nick & Simon met Monique cover. 
Al heb ik ze op de normale foto even gespiegeld om de gelijkenis beter te krijgen. 

Nick , Monique Smit , & Simon

 

3 reacties Volgende »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] de voorkant waar Monique Smit op siert bij Donald Duck nummer 5 in 2014, komt ze ook voor in het verhaal […]

  2. […] is afgelopen week in premiere gegaan met een “Volendam-special”. De immer goedlachse Monique Smit was geduckificeerd op de cover met Nick en Simon, en daarnaast waren er nog kleine rollen weggelegd voor The Cats, George Baker, Annie Schilder, De […]

  3. […] Walsen-koning. En hoewel we al wel een “Sterren in Duckstad” hebben gehad met het thema “muziek” kan ik enkel zeggen dat ik blij ben met dit nummer. Juist omdat het de doelgroep ook in contact […]


Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.
Entries en reacties feeds.